Klimvereniging Borger

Leuk dat je de website bezoekt van klimvereniging Borger. Onze vereniging is een hechte, op gezelligheid gebaseerde vereniging met een eigen identiteit.
Onze vereniging telt ongeveer 30 leden, waarin alle leeftijdsklassen zijn vertegenwoordigd. Elke woensdagavond komen we bij elkaar om te klimmen, en we gaan regelmatig naar het buitenland om daar in de rotsen te klimmen.

Kortom, klimvereniging Borger is een leuke club om lid van te zijn! We organiseren veel, maar houden vooral van gezelligheid! Ben je geïnteresseerd geraakt in het klimmen? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs op de woensdagavond!

Met de Covid19 maatregelen zijn wij voorlopig gesloten.
Zodra wij weer open mogen zullen de volgende maatregelen voor als nog van toepassing zijn. Deze zijn te hier te vinden