Algemeen

infoboekje van de klim vereniging borger waar klimmen en gezelligheid samen gaan

Elke woensdagavond komen onze leden bij elkaar om te klimmen. Op deze woensavond komen verschillende aspecten van het klimmen aan bod. Als je voor het eerst gaat klimmen bij ons, dan krijg je les van een ervaren kliminstructeur. We leren je dan de basisbeginselen van het sportklimmen.
Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een informatieboekje ontwikkeld met daarin diverse informatie en weetjes met betrekking tot het klimmen.

Maar, klimvereniging Borger doet meer. De vereniging gaat regelmatig op bezoek bij andere klimhallen. In de zomer worden diverse klimgebieden in het buitenland bezocht. Hier wordt ervaring opgedaan met het beklimmen ven de rotsen. Elk jaar wordt er een Klimvakantie georganiseerd naar bijvoorbeeld Duitsland, België, Luxemburg of Tsjechië. In zo’n vakantie wordt niet alleen geklommen maar komen ook andere vormen van buitensport aan bod.

Woensdagavond:
18:00 - 19:00 Klimmen voor de jongste klimmers
19:00 - 19:30 Vrij Klimmen
19:30 - 22:00 Algemeen.

Abonnementen:
Jaar: € 150,-
1/2 Jaar: € 80,-
Kwartaal: € 45,-

Koffie, thee, limonade:
Dit betreft een vergoeding voor het gebruik van Koffie/Thee/Limonade tijdens de klimavonden.
Bij jaar abonnement: € 15,-
1/2 jaar abonnement: € 7,50
kwartaal abonnement: € 4,-

Losse verkoop/ Strippenkaart:
10 Rittenkaart: € 60,-
Losse verkoop/Proefles: € 6,50

Je mag gebruik maken van onze klimmaterialen zoals gordels, touwen en zekeringsapparaten.